Soppatorsk

Mango och kräftsallad. © Elisabeth Sjöberg Strand
Mango och kräftstjärtsallad

2 mango eller ett paket djupfryst mango
2-3 tomater
2-3 salladslökar
2 msk hackad gräslök
½ dl mango chutney
1 förpackning kräftstjärtar i lag
1 paket halloumiost

Häll kräftstjärtarna i ett durkslag så de rinner av väl.
Skala och skär mango och tomater i mindre bitar.
Hacka salladslöken.
Blanda samman tomater, mango, mango chutney, salladslök och kräftstjärtar.
Spara några kräftstjärtar som dekor av salladen.
Krydda med svartpeppar och hackad gräslök.

Servera med stekt/grillad halloumi och ciabattabröd.

Soppatorsk, inspiration när du bäst behöver den.

Har du varit med om att få Soppatorsk i huvudet på vägen hem från jobbet, i affären eller framför kylskåpet, det är liksom tomt i tanken på vad du ska äta till middag.

Här kommer räddningen, 81 enkla recept som är väl beprövade och bara följer principerna: snabbt, glatt, gott och enkelt! Alla recept är fotograferade med ingredienserna för att du ska få ett bildminne av vad du ska handla hem.

www.mercuri-kongress.se kan du bläddra i boken. Klicka på bookshop. Beställs via info@clebrationservice.se

Pris: 125 kr + porto. Vid större antal, begär offert.

webbdesign Primaleve